02:22:00    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 22 januari 2015 11:37 uur, laatst gewijzigd op 22 januari 2015 11:39 uur

Nieuwe drogisterij in Liempde

Nieuwe drogisterij in Liempde

Op de foto: Stephanie Smetsers treft deze week de laatste voorbereidingen voor ze zaterdag drogisterij Bewust Beter aan de Nieuwstraat opent.

Anderhalf jaar geleden verdween drogisterij DA Van der Doelen uit Liempde. Vanaf zaterdag is weer een winkel voor verzorgingsproducten in het dorp te vinden aan de Nieuwstraat 35: drogisterij Bewust Beter. Bezoekers zijn zaterdag vanaf 09.00 uur welkom.

Stephanie Smetsers (24), geboren en getogen in Liempde, runt de drogisterij Bewust Beter. Deze formule is veel in de provincie Zeeland te vinden. ,,En het toeval bestaat dat het logo van Bewust Beter de kleuren geel met blauw heeft, toch de carnavalskleuren van Liempde", lacht Stephanie.

Zaterdag 24 januari gaat de winkel om 09.00 uur open. Vanaf die dag kunnen mensen een week lang deelnemen aan een speciale prijsvraag. Ook zijn er diverse openingsaanbiedingen. Op de openingsdag kunnen mensen onder het genot van een hapje en een drankje de drogisterij bekijken.

Lees meer over de drogisterij in Brabants Centrum van donderdag 22 januari.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Beleef Boxtel Olieenzo Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie