20:18:31    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 26 september 2012 09:13 uur, laatst gewijzigd op 26 september 2012 14:14 uur

Nieuwe dirigent voor Arnoldus

Nieuwe dirigent voor Arnoldus

Op de foto: Fanfare Sint-Arnoldus in Lennisheuvel tijdens een jubileumconcert in 2009. (Archieffoto: Peter de Koning).

Fanfare Sint-Arnoldus in Lennisheuvel staat sinds de zomervakantie onder leiding van een nieuwe dirigent. Robbie Snoek uit Weert, ook muzikaal leider van muziekvereniging Sint-Willibrordus in Esch, staat zaterdagavond 6 oktober voor het eerst op de bok tijdens een herfstconcert in gemeenschapshuis Orion.

Snoek (31) is de opvolger van Jan Wessing die vorig jaar mei aantrad als dirigent van het muziekkorps in Lennisheuvel. Over en weer klikte het echter niet optimaal. Na een evaluatiegesprek besloot Wessing in de zomervakantie de pijp aan Maarten te geven en moest het fanfarebestuur op zoek naar een vervanger. De nieuwe artistiek leider studeerde aan het conservatoriumin Tilburg en speelt euphonium bij het Fanfarekorps van de Koninklijke Landmacht te Vught.

Het concert op 6 oktober start om 19.30 uur met het leerlingenorkest onder leiding van Marloes Korthout. De Beyersland sluit af met Tsjechische volksmuziek en Nederlandse meezingers.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Proef Culinair Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding