09:28:04    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 20 februari 2013 14:04 uur, laatst gewijzigd op 20 februari 2013 14:07 uur

Nieuwe dirigent fanfare Concordia

Nieuwe dirigent fanfare Concordia

Op de foto: Gert Jan Rongen (rechts) met tenor Marco Geboers tijdens de voorbereidingen van het promconcert dat in 2012 werd gehouden. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

De Liempdse fanfare Concordia heeft een nieuwe dirigent. Henk Houben leidde dinsdagavond zijn eerste repetitie in repetitielokaal De Serenade. Van scheidend leider Gert Jan Rongen wordt tijdens het Brunchconcert op zondag 17 maart, een nieuw concept van de Liempdse fanfare, vanaf 11.30 uur officieel afscheid genomen.

Houben is afkomstig uit Roermond en heeft veel ervaring als dirigent. Hij studeerde Muziekwetenschappen in Utrecht en slaagde in 1991 cum laude aan het Tilburgse conservatorium voor harmonie- en fanfaredirectie. Sindsdien heeft hij meerdere orkesten geleid en diverse goede resultaten bereikt tijdens kampioenschappen en concoursen.

De entree voor het concert bedraagt 17,50 euro inclusief de brunch, koffie en thee. Voor kinderen tot 12 jaar is de toegangsprijs 1 euro per levensjaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via programmacommissie@fanfareconcordialiempde.nl of iedere dinsdag tussen 19.30 en 20.00 uur in De Serenade aan de Oude Dijk.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Olieenzo EmielTechniek Filipe Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Podium Boxtel Huidtherapie Geld en Makelaardij Elan Bikes support buisman optiek Toverboom Geerts advies Café zaal Kloosterzicht TopSlank