RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:27:57    dinsdag, 20 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 08 juli 2011 09:23 uur, laatst gewijzigd op 08 juli 2011 09:27 uur

Nieuwe bankjes in Molenwijk

Nieuwe bankjes in Molenwijk

Op de foto: Burgemeester Frank van Beers brandmerkt een houten bank in park Molenwijk met Wim van Dijk van de Rabobank Dommel & Aa. (Foto: Gerard Schalkx).

Park Molenwijk is sinds donderdagmiddag aangekleed met twee fraaie houten zitbanken. Burgemeester Frank van Beers nam de bankjes in gebruik met Ruud van Oers en Wim van Dijk, vertegenwoordigers van respectievelijk de Van Oers Group en Rabobank Dommel & Aa, de twee sponsors.

Het initiatief voor de plaatsing van de zitbankjes komt van de Juniorkamer Dommelland, die tijdens de laatste uitreiking van de Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT) een dienstenveiling hield ten bate van de Voedselbank in Boxtel. Daarbij kon ook geboden worden op twee banken, die vervaardigd zijn van hout dat afkomstig is uit nationaal landschap Het Groene Woud. De winnaar van de BOT, de Van Oers Group, bood met succes op de ene bank, de andere bank werd verworven door de Rabobank.

Donderdagmiddag was het moment daar om de zitbankjes officieel in gebruik te nemen. Het fraaie straatmeubilair is geplaatst nabij dierenpark De Groene Warande in park Molenwijk. Burgemeester Van Beers voorzag beide bankjes van een brandmerk. Na afloop was er een borrel voor de leden van de Juniorkamer en alle andere aanwezigen. Intussen waren de bankjes in het park al in gebruik genomen...

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Tiga 040Fit Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Olieenzo Rijschool Dolman Huidtherapie Kindertuin Natasja fashion Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Koppelmans Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Geld en Makelaardij TopSlank Zwanenberg adviesgroep