01:06:24    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 02 mei 2012 14:15 uur, laatst gewijzigd op 02 mei 2012 14:18 uur

Nieuw vriendinnetje voor Spookey

Nieuw vriendinnetje voor Spookey

Op de foto: Nieuwsgierig besnuffelt Spookey zijn nieuwe speelkameraadje Donna. (Foto: Gerard Schalkx).

Ezel Spookey woont al een paar jaar bij de Kinderboerderij in Boxtel. De ezel was een beetje eenzaam, daarom gingen de medewerkers op zoek naar een maatje voor Spookey. Dinsdag arriveerde Donna in Boxtel om de ezel gezelschap te gaan houden.

Donna komt uit Baarle-Nassau en past volgens vrijwilligster Janine Kouwenhoven goed bij Spookey. De ezel kwam rond half twaalf aan bij de Kinderboerderij en werd direct uitgebreid besnuffeld door Spookey. Samen met medewerkers van de Kinderboerderij ging het tweetal daarna een uitgebreide wandeling door de wijk maken. Of de twee karakters van de ezels uiteindelijk bij elkaar gaan passen, is even afwachten. Een deskundige die gespecialiseerd is in het gedrag van ezels, zal de Boxtelse Kinderboerderij de komende tijd adviseren.

De nieuwste aanwinst van de Kinderboerderij is te bezoeken tijdens de openingsuren: maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur, dinsdag en donderdag van 09.30 tot 11.30 uur en in het weekeinde van 14.00 tot 16.00 uur.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Olieenzo Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht