01:37:09    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 09 juli 2014 17:11 uur, laatst gewijzigd op 09 juli 2014 18:20 uur

Nieuw restaurant opent in Boxtel

Nieuw restaurant opent in Boxtel

Op de foto: Beeld van het nieuwe Chinese-Japanse restaurant New Palace aan de Schijndelseweg in Boxtel. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Het nieuwe Chinese-Japanse restaurant New Palace aan de Schijndelseweg in Boxtel is woensdagmiddag opengegaan voor het publiek. Gasten kunnen hier onder meer terecht voor grillgerechten, sushi, salades en Chinese specialiteiten.

Het pand waar vroeger Chinees restaurant Golden House gevestigd was, is opnieuw ingericht en geschilderd. De vloer en het plafond zijn nieuw en ook de keuken heeft een opknapbeurt gehad. Daarnaast is het buffet uitgebreid, waardoor er minder ruimte is voor zitplaatsen. Het is de bedoeling dat er straks ongeveer 120 mensen een plaatsje kunnen vinden.

New Palace is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 16.00 tot 22.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 tot 22.00 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Beleef Boxtel Filipe Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij TopSlank Toverboom Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies buisman optiek EmielTechniek Olieenzo