RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:13:24    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 22 juni 2011 21:21 uur

Nieuw onderkomen voor HiPa Sports

Sportschool HiPa Sports opent 15 augustus haar deuren aan de Duit 12 te Boxtel. De sportschool van Paul en Hilde Ketelaars was eerder gevestigd aan de Ons Doelstraat, maar moest na jarenlange procedures de deuren sluiten. Met de verhuizing naar de Duit komt voor HiPa Sports een einde aan een lange zoektocht naar een nieuwe locatie.

Vanmiddag maakte Paul Ketelaars bekend dat de sportschool naar de Duit 12 gaat verhuizen. ,,We krijgen 400 vierkante meter tot onze beschikking, dat is meer dan we aan de Ons Doelstraat hadden”, zegt Ketelaars. ,,We hebben een akkoord bereikt met eigenaar Edwin Kelders en de vergunning is al aangevraagd. We verwachten hier volgende week uitsluitsel over te krijgen.”

De sportschool krijgt 300 vierkante meter op de begane grond en 100 vierkante meter op de eerste verdieping tot haar beschikking. Volgens Ketelaars hoeft er niet veel te worden aangepast: ,,Op de eerste verdieping komt een betonnen vloer. Ook op de begane grond wordt een nieuwe vloer en nieuwe wanden geplaatst. Daarnaast komt er een airconditioning. Daarna is hoeven we alleen de apparaten en materialen over te huizen.”

Het ondernemerspaar wil 15 augustus openen aan de Duit. Volgens Ketelaars is dat wel haalbaar: ,,De sportschool is momenteel gesloten, dus we hebben tijd genoeg om te klussen en te verhuizen. We willen ook niet te lang wachten met heropenen, anders zijn de leden straks overgestapt naar een andere school. En dat willen we natuurlijk voorkomen.”

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Proef Culinair Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Olieenzo Geld en Makelaardij