15:36:11    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 22 juni 2011 21:21 uur

Nieuw onderkomen voor HiPa Sports

Sportschool HiPa Sports opent 15 augustus haar deuren aan de Duit 12 te Boxtel. De sportschool van Paul en Hilde Ketelaars was eerder gevestigd aan de Ons Doelstraat, maar moest na jarenlange procedures de deuren sluiten. Met de verhuizing naar de Duit komt voor HiPa Sports een einde aan een lange zoektocht naar een nieuwe locatie.

Vanmiddag maakte Paul Ketelaars bekend dat de sportschool naar de Duit 12 gaat verhuizen. ,,We krijgen 400 vierkante meter tot onze beschikking, dat is meer dan we aan de Ons Doelstraat hadden”, zegt Ketelaars. ,,We hebben een akkoord bereikt met eigenaar Edwin Kelders en de vergunning is al aangevraagd. We verwachten hier volgende week uitsluitsel over te krijgen.”

De sportschool krijgt 300 vierkante meter op de begane grond en 100 vierkante meter op de eerste verdieping tot haar beschikking. Volgens Ketelaars hoeft er niet veel te worden aangepast: ,,Op de eerste verdieping komt een betonnen vloer. Ook op de begane grond wordt een nieuwe vloer en nieuwe wanden geplaatst. Daarnaast komt er een airconditioning. Daarna is hoeven we alleen de apparaten en materialen over te huizen.”

Het ondernemerspaar wil 15 augustus openen aan de Duit. Volgens Ketelaars is dat wel haalbaar: ,,De sportschool is momenteel gesloten, dus we hebben tijd genoeg om te klussen en te verhuizen. We willen ook niet te lang wachten met heropenen, anders zijn de leden straks overgestapt naar een andere school. En dat willen we natuurlijk voorkomen.”

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe TopSlank Toverboom Geld en Makelaardij EmielTechniek Elan Bikes support buisman optiek Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Geerts advies Beleef Boxtel Huidtherapie