RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:19:35    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 16 mei 2013 10:46 uur, laatst gewijzigd op 17 mei 2013 16:45 uur

Nieuw logo voor De Beemden

Nieuw logo voor De Beemden

Op de foto: Leerling Kevin en directeur Kees van den Boom van basisschool De Beemden onthulden donderdag het nieuwe logo. (Foto: Annelieke van der Linden).

De jaarlijkse schoolfeestdag bij basisschool De Beemden kende donderdagochtend een extra feestelijk tintje. Directeur Kees van den Boom onthulde samen met leerling Kevin het nieuwe logo van de Boxtelse basisschool.

Ouders van leerlingen kregen de mogelijkheid mee te denken over dit nieuwe logo en de directie koos uiteindelijk voor het ontwerp van VisionArt. Bij dit bureau in ’s-Hertogenbosch werkt een ouder van één van de leerlingen. ,,Het ontwerp beeldt een kind uit dat onder een veilig dak zit en bescherming krijgt, want samen sta je sterk”, aldus Van den Boom. ,,Twee punten komen hierin naar voren: goed onderwijs en een veilige omgeving. Dat willen wij uitdragen bij De Beemden.” Samen met het nieuwe logo werden ook een nieuw schoolplan voor de komende vier jaar en de vernieuwde website gepresenteerd.

Verschillende kinderen kwamen donderdag verkleed naar de Boxtelse basisschool aan het Apollopad. Zo liepen er cowboys, Spaanse danseressen en zigeuners rond. De leerlingen maakten een reis door de wereld. Iedere klas beeldde een land uit, zoals Japan, Hawaï en Zweden. In de klassen konden de leerlingen allerlei knutselactiviteiten en spelletjes doen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Proef Culinair Gemeente Boxtel