06:29:15    woensdag, 24 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 30 september 2013 14:38 uur, laatst gewijzigd op 30 september 2013 14:42 uur

'Niet al te serieus, graag!'

\'Niet al te serieus, graag!\'

Niet al te serieus, graag! Dat is de titel van het satirische boekje dat Boxtelaar Willem van Son (63) onder het pseudoniem Willem den Brabander schreef. De bundel bestaat uit tien korte verhalen.

Van Son reist onder de naam Willem den Brabander door het land om op te treden als troubadour. ,,Vroeger schreef ik wel eens verhalen en dit heb ik vorig jaar tijdens een vakantie weer opgepakt. Ik stuurde één van mijn schrijfsels naar een aantal uitgevers en kreeg als reactie of ik niet wat meer verhalen kon aanleveren."

Het boek bevat tien korte verhalen over bijzondere personen. ,,Zo schrijf ik over een oma die tachtig wordt en maar één wens heeft: paaldansen.” Inmiddels is de Boxtelaar bezig met een tweede én derde boek. ,,Het ene boek bestaat weer uit satirische verhalen, maar ik waag me dit keer ook een thriller.”

’Niet al te serieus, graag!’ is te koop bij Bruna, Elckerlijc en The Read Shop in Boxtel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Huidtherapie Geld en Makelaardij