RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:32:38    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 04 september 2014 17:32 uur, laatst gewijzigd op 04 september 2014 17:35 uur

Negende editie pentatlontoernooi

Negende editie pentatlontoernooi

Op de foto: Eric Boom scoorde twee jaar geleden het hoogste percentage caramboles in één beurt tijdens het pentatlontoernooi in De Adelaar. Het biljartevenement staat weer op de kalender na een jaar van afwezigheid. (Foto: Het Groene Laken).

In café De Adelaar aan de Baroniestraat in Boxtel gaat vrijdag 5 september, de negende editie van het Boxtelse pentatlontoernooi van start. Na een jaar van afwezigheid heeft een groep biljartliefhebbers, onder de naam ’Brukels Pentathlon Clubke’ de handschoen opgepakt om het toernooi weer te laten plaatsvinden.

Voor de negende editie van het pentatlontoernooi hebben zich 56 deelnemers ingeschreven. Dit jaar is het toernooi verdeeld over twee weekeinden. De wedstrijden gaan op vrijdag 5 september om 18.00 uur van start, op zaterdag 6 en zondag 7 september beginnen de deelnemers om 12.00 uur.

Het finaleweekend wordt gespeeld tussen vrijdag 12 en zondag 14 september. De biljarters starten vrijdag om 18.00 met hun duels; op zaterdag en zondag starten de wedstrijden al om 12.00 uur. De eindfinale van iedere klasse wordt op 14 september gespeeld. Na afloop van de laatste eindstrijd wordt een cheque met het eindbedrag aan de Stichting Vrienden van Hospice Boxtel uitgereikt. De netto-opbrengt en de jaarlijkse loterij van het toernooi zijn bestemd voor de stichting.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Huidtherapie Geerts advies Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank