14:05:38    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 05 februari 2014 09:37 uur, laatst gewijzigd op 13 februari 2014 14:49 uur

Nederlands Kamerkoor naar Boxtel

Nederlands Kamerkoor naar Boxtel

Op de foto: In de serie Proefkamermuziek vertolkt het Nederlands Kamerkoor muziek uit de renaissance. (Foto: Geek Zwetsloot).

Het Nederlands Kamerkoor treedt vrijdag 14 februari op in de Sint-Petrusbasiliek te Boxtel. Het vermaarde zanggezelschap wordt begeleid door het Storioni Trio en zingt onder leiding van dirigent Peter Phillips werken uit de Renaissance. Het optreden maakt deel uit van de serie Proefkamermuziek.

Het Nederlands Kamerkoor brengt onder leiding van expert Phillips werken van drie renaissancemeesters ten gehore. Centraal punt in het programma is de Missa Et ecce terrae motus van de Franse componist Antoine Brumel. Een muzikaal schokkend stuk over de aardbeving op het moment dat Christus stierf aan het kruis.

Kaarten voor de uitvoering op vrijdag 14 februari kosten 23 euro (inclusief glas wijn) en kunnen gereserveerd worden via telefoonnummer (040) 291 34 44 of www.podiumboxtel.nl. Zolang de voorraad strekt worden op de dag van de uitvoering vanaf 19.15 uur kaarten verkocht bij de protestantse kerk aan de Clarissenstraat. Hier start om 19.45 uur een inleiding.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Doornmalen electro Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Geerts advies