17:49:22    donderdag, 16 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 04 oktober 2013 12:22 uur

Natuur en dieren bij Spelelier

Natuur en dieren bij Spelelier

Basisschool De Spelelier hield vrijdag haar jaarlijkse natuurdag. Deze keer werd dit gecombineerd met Dierendag. Op de school waren dan ook allerlei dieren te vinden. Pony's, katten, honden en papegaaien werden door de leerlingen flink vertroeteld.

Naast het knuffelen met allerlei dieren, stond vooral de natuur centraal bij De Spelelier. Van de appels uit de eigen tuin van de school werden appelmoes en appelflappen gemaakt. Ook konden kinderen pinda's rijgen, uilenballen ontleden en tekeningen maken. De diverse groepen brachten ook een bezoek aan de Kinderboerderij en dierenzaak Dobey om zo meer te weten te komen over verschillende diersoorten.

Maar hoe leuk het ook was om bezig te zijn met natuur, de dieren waren duidelijk favoriet bij de scholieren. Want een pony op het schoolplein, dat is natuurlijk wel erg bijzonder... (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

Kijk op onze Facebookpagina voor meer foto's.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Toverboom Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg buisman optiek Geerts advies Huidtherapie EmielTechniek Elan Bikes support Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Alfa Olieenzo