18:28:58    donderdag, 16 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 24 oktober 2013 10:56 uur, laatst gewijzigd op 24 oktober 2013 10:58 uur

Najaarsactie bij Oosterhof

Najaarsactie bij Oosterhof

Op de foto: Marc van den Biggelaar van de DA-drogisterij (links) reikte donderdagochtend de eerste spaarkaarten uit aan Jessie en Mari Schuurmans. (Foto: Annelieke van der Linden).

De ondernemers van winkelcentrum Oosterhof bundelen de komende vier weken de krachten met een gezamenlijke spaaractie. Bezoekers kunnen onder de noemer ’het voordeel komt u aanwaaien deze herfst’ tot en met zondag 25 november sparen voor kortingen en gratis producten.

Bij alle winkels in Oosterhof, met uitzondering van supermarkt Aldi, liggen spaarkaarten en bij iedere besteding van vijf euro krijgen klanten een zegel. Als er dertig zegels zijn gespaard, ontvangen bezoekers elf bonnen waarmee ze tot en met zondag 15 december korting krijgen op een aantal producten in de winkels van Oosterhof. Iedere klant kan onbeperkt spaarkaarten inwisselen tot en met half december.

Ook kunnen bezoekers met korting een kerstboom aanschaffen. Tegen inlevering van de voucher, die op het vel met de andere tien bonnen zit, kan het winkelend publiek op 6, 7, 8, 13 en 14 december voor vijf euro een boom halen op de parkeerplaats van Oosterhof.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Alfa Huidtherapie Toverboom Podium Boxtel TopSlank Meubelmakerijdenberg buisman optiek Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Filipe Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Geld en Makelaardij Remax-optimus