RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:03:14    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 23 oktober 2013 17:33 uur, laatst gewijzigd op 23 oktober 2013 17:34 uur

Nacht voor de Nacht in Kampina

Nacht voor de Nacht in Kampina

De Werkgroep Natuur- en Landschapsbeheer Boxtel en Het Bewaarde Land doen zaterdag 26 oktober mee aan de ’Nacht van de nacht’, een jaarlijks evenement dat Nederlanders de natuur wil laten beleven in het donker. Deelnemers gaan de pikdonkere Kampina in en kunnen meedoen aan tal van nachtelijke activiteiten. Wie durft?

Tijdens de late avond van zaterdag 26 oktober heeft de plaatselijke natuurwerkgroep van Natuurmonumenten toestemming gekregen om in de Kampina aanwezig te mogen zijn. In de nabijheid van het huisje van Vrouw Fleur, een van de gezichten van natuurbelevingsproject Het Bewaarde Land, worden de deelnemers ontvangen met een consumptie. Vanaf die plek nabij de Posthoorn worden diverse activiteiten ondernomen.

De werkgroep verzorgt een aantal themawandelingen door het bos, zoals een nachtvogelexcursie, een sterrentocht en een algemene wandeling. Alle tochten worden begeleid door eigen leden die tevens gids zijn van Natuurmonumenten.

Zowel kinderen als volwassenen kunnen meedoen en genieten van het bos in de nacht. Aanmelden kan op de website van de Nacht van de nacht of via e-mail: info@wnlb.nl of info@hetbewaardeland.nl. De activiteit duurt van 22.00 tot 24.00 uur. Deelname kost vijf euro, leden van de natuurwerkgroep en Het Bewaarde Land betalen 2,50. Kinderen mogen gratis meedoen. (Foto: Natuurmonumenten/Loonse en Drunense Duinen).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Olieenzo Geerts advies Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding