00:40:18    woensdag, 24 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 06 september 2013 09:41 uur, laatst gewijzigd op 06 september 2013 09:45 uur

NK reddingzwemmen in Langspier

NK reddingzwemmen in Langspier

In en rond recreatieplas De Langspier in Boxtel wordt zondag 8 september het open Nederlands kampioenschap reddingzwemmen in de categorie Ocean gehouden. Deelnemers uit het hele land én uit het buitenland nemen het individueel én in teamverband tegen elkaar op. De plaatselijke Reddingsbrigade assisteert de organisatie.

Omdat de waterkwaliteit van een zwemplas in Veldhoven vorige week onveilig bleek, moest Reddingsbrigade Nederland de wedstrijden voor het open NK Ocean op het laatste moment afblazen. Deze week werd een nieuwe wedstrijdlocatie gezocht en die werd gevonden in Boxtel.

Verdeeld over de leeftijdscategorieën senioren, junioren en aspiranten moeten de lifesavers tijdens diverse behendigheidsproeven en conditietests laten zien wat zij in hun mars hebben. Het NK wordt voor de negende keer gehouden. Het wedstrijdprogramma begint om 09.00 uur en duurt tot het einde van de middag. Publiek is welkom en betaalt vier euro entree.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Geerts advies Gemeente Boxtel Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen