RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:25:59    donderdag, 18 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 18 juni 2013 16:19 uur, laatst gewijzigd op 18 juni 2013 16:21 uur

NK geweerschieten in Esch

NK geweerschieten in Esch

Op de foto: Het viertal Jacques van Bragt, Silvia Verhoeven (staand), Adrie Verhoeven en Jeroen van de Ven (links- en rechtsonder) werd vorig jaar Nederlands kampioen geweerschieten in Udenhout. Dit is de reden dat het gilde-evenement dit jaar in Esch wordt georgan

Het viertal Jeroen van de Ven, Silvia Verhoeven, Jack van Bragt en Adrie Verhoeven van het Sint-Willebrordusgilde uit Esch werden vorig jaar Nederlands kampioen. Hierbij hoort de verplichting om het NK voor het volgende jaar te organiseren. Zaterdag 22 en zondag 23 juni wordt het evenement gehouden op het gildeterrein aan de Haarenseweg in Esch.

Zaterdag gaat om 14.00 uur het jeugdtoernooi van start. De organisatie verwacht hier ongeveer dertig deelnemers. De volwassenen komen zondag in actie. Deze dag worden bij goede weersomstandigheden ruim driehonderd deelnemers verwacht.

Om 11.00 uur gaat het toernooi van start en die dag wordt geschoten in de categorieën viertallen, het individuele Nederlands kampioenschap, personeel schieten, beste gildekoning van Nederland en korpsschieten. Burgemeester Frans Ronnes van de gemeente Haaren komt omstreeks 18.30 uur langs om de eerste prijzen uit te reiken onder begeleiding van muziekvereniging Sint-Willibrordus.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Beleef Boxtel SNS Bank Doornmalen electro Geld en Makelaardij Huidtherapie