07:40:51    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 08 maart 2012 14:11 uur, laatst gewijzigd op 08 maart 2012 14:45 uur

Mysterieuze letters in Boxtel

Mysterieuze letters in Boxtel

Op de foto: De letters 'Boxtelhood' waren donderdagochtend te zien op de geluidswal langs rijksweg A2. Rijkswaterstaat heeft het teken inmiddels weer verwijderd. (Foto: Omroep Brabant, Jos Verkuijlen).

In grote witte letters was donderdagochtend de tekst ’Boxtelhood’ te zien op de geluidswal langs rijksweg A2. Wie de mysterieuze letters geplaatst heeft, is onbekend.

De letters op de geluidswal waren goed zichtbaar vanaf de rijksweg en zorgden volgens Rijkswaterstaat voor onveilige situaties. Het teken werd donderdagmiddag weer verwijderd door medewerkers van Rijkswaterstaat. ,,We kunnen er de humor wel van inzien, maar er is geen vergunning aangevraagd", meldde een woordvoerder. ,,Die hadden we ook niet afgegeven, omdat het afleidend is voor automobilisten."

Of het gaat om een ludieke actie van een politieke partij, een marketingstunt of een protestactie is onduidelijk. Tipgevers kunnen zich melden bij de redactie van Brabants Centrum via bc@brabantscentrum.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Beleef Boxtel Geerts advies Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Gemeente Boxtel