01:31:24    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 01 oktober 2013 11:14 uur, laatst gewijzigd op 01 oktober 2013 11:20 uur

Muzikale happening in De Rots

Muzikale happening in De Rots

De eerste editie van de muzikale happening ’Benefiet De Rots’ is zaterdagavond uitgegroeid tot een succes. Het programma tijdens het gratis toegankelijke evenement werd ingevuld door de bands No Elevator, Guess What, Mateus en de Jean Louis Fournier Band en een deejay. Ook werden hapjes geserveerd. ,,Het doel was om klanten te winnen en dat is aardig gelukt. Het was gezellig druk in De Rots”, aldus Snijders.

Snijders geeft aan dat de eerste editie van Benefiet De Rots een vervolg krijgt. ,,Dat staat nu al vast. De sfeer was uitstekend met vier leuke bands en de belangstelling van het publiek was redelijk groot. De positieve reacties van de bezoekers deden mij ook heel erg goed, want we zijn van plan om meer activiteiten te organiseren.”

De Rots maakt momenteel een succesvolle doorstart. Het college van B. en W. komt eind dit jaar met een definitief voorstel over de toekomst van het gemeenschapshuis, waarbij de optie ’verkopen aan een ondernemer’ nog steeds kansrijk is.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Olieenzo Doornmalen electro Elan Bikes support Filipe Meubelmakerijdenberg buisman optiek Geld en Makelaardij Huidtherapie Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Alfa Beleef Boxtel