01:17:36    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 08 april 2013 11:49 uur, laatst gewijzigd op 08 april 2013 11:53 uur

Muzikale dinnershow in De Rots

Muzikale dinnershow in De Rots

Op de foto: Bezoekers van de dinnershow die musicalschool F-Act vorig jaar opvoerden, waanden zich op een cruiseschip. (Foto: Albert Stolwijk).

Leden van de Boxtelse musicalschool F-Act voeren zes dinnershows op in gemeenschaphuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat in Boxtel. ’Into the movies’ luidt het thema.

Vorig jaar brachten de leerlingen van F-Act voor het eerst zes succesvolle culinaire muziekavonden voor het voetlicht in De Rots. Waanden de gasten zich toen op een cruiseschip, nu wordt voor hen de rode loper uitgerold alsof ze de uitreiking van de Oscars in Hollywood meemaken. De eerste drie uur durende voorstelling vindt plaats op donderdag 11 april. Reprises zijn er op 12, 13, 18, 20 en 21 april. De dinnershows van F-Act beginnen om 19.00 uur (op 21 april om 17.30 uur).

De toegangsprijs bedraagt 35 euro. Klik hier voor het reserveren van kaarten en voor informatie over het menu dat wordt voorgeschoteld.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Gemeente Boxtel Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen