RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
19:03:09    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 07 december 2014 11:59 uur, laatst gewijzigd op 09 december 2014 15:47 uur

Muziekshow in Classic Park

Muziekshow in Classic Park

Op de foto: Arno Kolenbrander won ooit The Soundmix Show, nu treedt hij op met De Aggemarvanhuisaf Band.

De muzikanten van De Aggemarvanhuisaf Band zijn momenteel druk in de weer met de voorbereidingen van de twee galaconcerten die onder de titel Remember the Dreams op 20 en 21 december van stapel lopen in automuseum Classic Park.

Vorige week repeteerde zanger Arno Kolenbrander mee; hij is een van de artiesten die belangeloos meewerken aan het concert ten bate van kinderen met traumatische ervaringen. Naast Kolenbrander treden ook Charley Luske en Wouter Vink, beiden bekend van The Voice of Holland, voor het voetlicht in de congreshal aan de Koppenhoefstraat.

Bovendien komen tijdens Remember the Dreams ook mensen met een beperking in de spotlights te staan. Mensen die over creatieve talenten beschikken, zoals een accordeonist en een rolstoeldanseres. Voor een korte beschrijving van deze bijzondere artiesten die in een hoofdrol krijgen klik hier. De Aggemarvanhuisaf Band wil hen een onvergetelijk moment van glorie laten beleven en de voorbereidingen daarvan zijn veelbelovend. De band wordt voor deze gelegenheid opnieuw uitgebreid met muzikale vrienden uit de regio. Michel Bergman uit Esch schreef diverse arrangementen voor het optreden.

Remember the Dreams begint zaterdag 20 december om 20.00 uur en daags erna om 14.30 uur. Kaarten kosten 15 euro en zijn te koop via www.rememberthedreams.nl of telefonisch te bestellen via (0411) 68 53 31 of 06-54 33 86 22. De opbrengst van de concerten komt volledig ten goede aan Dream4Kids.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Huidtherapie Olieenzo SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair