RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
13:06:57    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 28 april 2013 10:18 uur, laatst gewijzigd op 28 april 2013 10:19 uur

Muziek voor Alpe d'HuZes

Muziek voor Alpe d\'HuZes

Rockband Six Back en de zangers Tim Schalkx, Gerlof Trommelen en Danny Everett verzorgen in samenwerking met disco M’n Bruur zondag 28 april een muziekmiddag in oranjesfeer. Met het evenement in café D’n Boer aan de Corpus in Boxtel zamelt Elsemieke Rooms geld in voor haar deelname aan de actie Alpe d’HuZes. De opbrengst komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

De artiesten treden belangeloos op tijdens de middag; publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen. Onder meer covers van de Rolling Stones die Six Back volop in het repertoire heeft. Daarnaast wordt geld ingezameld door middel van een loterij en de verkoop van bitterballen. Uitbater Harrie van Erp stelt een deelt van de baromzet beschikbaar voor het goede doel.

Jaarlijks fietsen tienduizenden, jong en oud, begin juni de fameuze Alpe d’Huez op voor het goede doel. Dit jaar op 5 en 6 juni. Afgelopen jaar werd er ruim 32 miljoen euro bij elkaar gefietst. Kort voor Koninginnedag en de komst van een nieuwe koning staat de muziekmiddag niet alleen in het teken van Alpe d’HuZes, maar ook van Oranje, meldt Elsemieke Rooms, een van de deelnemers aan het fietsevenement. Hoe zij zich voorbereidt op de uitputtingsslag is te volgen op www.elsontop.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Proef Culinair Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Beleef Boxtel Geerts advies Geld en Makelaardij SNS Bank Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding