02:37:14    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 28 april 2013 10:18 uur, laatst gewijzigd op 28 april 2013 10:19 uur

Muziek voor Alpe d'HuZes

Muziek voor Alpe d\'HuZes

Rockband Six Back en de zangers Tim Schalkx, Gerlof Trommelen en Danny Everett verzorgen in samenwerking met disco M’n Bruur zondag 28 april een muziekmiddag in oranjesfeer. Met het evenement in café D’n Boer aan de Corpus in Boxtel zamelt Elsemieke Rooms geld in voor haar deelname aan de actie Alpe d’HuZes. De opbrengst komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

De artiesten treden belangeloos op tijdens de middag; publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen. Onder meer covers van de Rolling Stones die Six Back volop in het repertoire heeft. Daarnaast wordt geld ingezameld door middel van een loterij en de verkoop van bitterballen. Uitbater Harrie van Erp stelt een deelt van de baromzet beschikbaar voor het goede doel.

Jaarlijks fietsen tienduizenden, jong en oud, begin juni de fameuze Alpe d’Huez op voor het goede doel. Dit jaar op 5 en 6 juni. Afgelopen jaar werd er ruim 32 miljoen euro bij elkaar gefietst. Kort voor Koninginnedag en de komst van een nieuwe koning staat de muziekmiddag niet alleen in het teken van Alpe d’HuZes, maar ook van Oranje, meldt Elsemieke Rooms, een van de deelnemers aan het fietsevenement. Hoe zij zich voorbereidt op de uitputtingsslag is te volgen op www.elsontop.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Gemeente Boxtel