15:36:40    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 01 februari 2012 11:48 uur, laatst gewijzigd op 01 februari 2012 17:18 uur

Muziek mixen tijdens BHC-dag

Muziek mixen tijdens BHC-dag

Op de foto: De workshop waarbij leerlingen leerden muziek te mixen was erg populair bij de scholieren van het Baanderherencollege.

Leerlingen van het Baanderherencollege namen vrijdag deel aan diverse workshops. Tijdens de BHC-dag staan kunst, cultuur en sport centraal. Scholieren konden onder meer schaatsen, dansen en zingen.

De BHC-dag wordt drie keer per jaar gehouden en is bedoeld als verdieping van de lesstof. Vrijdag stonden onder meer beatboxen, popzang en een dancebattle op het programma. Vooral de workshop waarbij scholieren leerden om muziek te mixen was erg populair.

De leerlingen uit de tweede klas gingen schaatsen en de derdeklassers kregen skiles op de kunstskibaan in Landgraaf. ,,De scholieren waren erg enthousiast over de BHC-dag", blikt docent Baptist van Wanrooij terug. ,,En gelukkig is iedereen heelhuids terug naar school gekomen na het schaatsen en skiën."

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Olieenzo Remax-optimus Podium Boxtel Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Geerts advies Elan Bikes support Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro TopSlank Filipe