19:51:13    donderdag, 16 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 19 oktober 2013 09:03 uur, laatst gewijzigd op 19 oktober 2013 09:05 uur

Muziek en debat bij Dommelland

Muziek en debat bij Dommelland

Op de foto: Danielle van Berom is dinsdag 22 oktober te gast bij Dommelland Live. Ze trad dit weekend op in Remember the Sixties en was gastmuzikant bij Acting The Maggot. (Foto: Peter de Koning).

Het tv-programma Dommelland Live van presentatrice Joleen van Rooij biedt dinsdag 22 oktober van 20.30 tot 21.30 uur een gevarieerde opzet. Naast een update van de onlangs gestarte actie Dommelland Ruilt is er aandacht voor de actuele discussie over de (te) hoge werkdruk voor kinderen op de basisschool.

Van Rooij ontvangt kindertolk Karin Tooren, Antoinette Smulders van Sana Coaching en Clasien Smulders van Huiswerk en Studie Begeleiding Boxtel, die reageren op enkele pittige stellingen waarover gedebatteerd wordt.

Muziek is een andere pijler van de uitzending. Violiste Daniëlle van Berkom vertelt over haar leven als beroepsmuzikant bij The Exclusive Strings. Roel Jongenelen, oud-muzikant van VOF De Kunst heeft een geluidsstudio in Boxtel en is onder meer werkzaam voor zangeres Inch en Corrie Konings. Bert Bossink vertelt over zijn grote collectie vinyl en geldt als een muzikale encyclopedie.

Dommelland Live is te zien op Ziggo digitaal kanaal 47, analoog 22+.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Huidtherapie Geerts advies Podium Boxtel Toverboom Café zaal Kloosterzicht TopSlank Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij EmielTechniek Alfa Filipe Elan Bikes support