10:58:31    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 20 januari 2014 12:15 uur, laatst gewijzigd op 20 januari 2014 12:18 uur

Musical voor zieke kinderen

Musical voor zieke kinderen

Op de foto: De elfjarige Michelle is een nichtje van Patricia van den Dungen en is geboren met een stofwisselingsziekte. Michelle is het gezicht van stichting Afriël. (Foto: Boukje Canaan).

Patricia van den Dungen, Chantal Karssemakers en Mercede van de Wiel startten vorig jaar met hun stichting Afriël. Het Boxtelse drietal wil evenementen organiseren voor chronisch zieke kinderen en is druk bezig met de voorbereidingen voor een kerstmusical.

De stichting zet zich in voor chronisch zieke kinderen en heeft plannen voor een kerstmusical. Hiervoor krijgen de initiatiefnemers hulp van Robèrt de Kok, muzikant bij de bekende groep VOF de Kunst. Inmiddels is het drietal druk bezig met de zoektocht naar sponsors. Enkele dansers en rappers hebben hun medewerking aan de musical al toegezegd. Want het moet een voorstelling worden met alleen spel en zang, maar ook ’hippe’ elementen.

,,We zijn nu nog op zoek naar spelers en mensen die een financiële bijdrage doen. De kosten voor een kaartje moeten zo laag mogelijk blijven, we willen niet de hoofdprijs vragen.” Het belangrijkste is uiteindelijk dat de chronisch zieke kinderen een gezellig uitje krijgen, aangepast op hun niveau en interesse. Initiatiefneemster Van den Dungen: ,,Als we bij hen een grote lach op het gezicht kunnen krijgen, is onze middag zeker geslaagd.”

Meer informatie: www.afriel.nl

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Geerts advies Podium Boxtel buisman optiek Remax-optimus Elan Bikes support Huidtherapie Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Alfa EmielTechniek Geld en Makelaardij TopSlank Meubelmakerijdenberg Olieenzo Filipe