RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:16:22    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 19 november 2013 11:26 uur, laatst gewijzigd op 19 november 2013 11:29 uur

Musical laat talentjes stralen

Musical laat talentjes stralen

Op de foto: De ruim zeventig leden van de Boxtelse musicalschool F-Act voerden met succes 'De terugkeer van de nanny' op in het Oirschotse theater De Enck. (Foto: Peter de Koning).

Het is opmerkelijk hoe Vincent en Mathasja Renes van de Boxtelse musicalschool F-Act zowel volwassenen als jeugd in relatief korte tijd klaarstomen voor een optreden in een heus theater. De première van de musical ’De terugkeer van de nanny’ in de Oirschotse Enck mondde donderdagavond 14 november uit in een feest van herkenning.

Enerzijds is het jammer dat Boxtels musicaltalent niet op eigen bodem kan schitteren op het podium. Anderzijds: theater De Enck is een prima zaal op slechts een kwartiertje rijden. En dat deden zo’n 150 belangstellenden dan ook voor de eerste van zes opvoeringen. Zij kregen een vlotte show te zien met een script waarin regisseur Renes niet alleen liedjes en verhaallijnen uit diverse musicals leuk aanreeg, maar ook gebruikmaakte van diverse pophits.

De hoofdzakelijk vrouwelijke cast, die in leeftijd varieert van pakweg 8 tot 40 jaar, telt échte zang- en acteertalenten. En die gaven hebben zeker ook de beide mannelijke spelers. Anderen zag je hun grenzen verleggen en stralen in de spotlights.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Olieenzo Meubelmakerijdenberg SNS Bank Geerts advies Huidtherapie