21:23:16    zondag, 18 augustus 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 11 januari 2013 16:53 uur, laatst gewijzigd op 11 januari 2013 17:01 uur

'Music for Kings' in Petrusbasiliek

\'Music for Kings\' in Petrusbasiliek

In de serie Proefkamermuziek treedt donderdagavond 24 januari het Nederlands Kamerkoor op in de Boxtelse Sint-Petrusbasiliek. Aansluitend is er een wijnproeverij in Podium Boxtel waar het publiek de jonge Letse dirigent Risto Joost en zijn zangers kan ontmoeten.

Voorafgaand aan het optreden wordt in de protestantse kerk aan de voet van de Sint-Petrustoren vanaf 19.45 uur een inleiding gehouden. Begeleid door de barokke koperblazers van Concerto Palatino vertolkt het Nederlandse Kamerkoor onder de titel ’Music for Kings’ composities van 16e- en 17-eeuwse Engelse componisten als Purcell en Tallis. Het concert begint om 20.30 uur en duurt circa vijf kwartier. Na afloop wandelen concertgangers van de Oude Kerkstraat naar de Burgakker voor een wijnproeverij in de foyer van Podium Boxtel.

Kaarten voor de tweede aflevering van Proefkamermuziek kosten 23 euro inclusief een glas Franse of Italiaanse wijn na afloop. Reserveren is mogelijk via telefoonnummer (040) 291 34 44 of via internet: www.podiumboxtel.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Huidtherapie Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Olieenzo Gemeente Boxtel