22:18:17    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 24 februari 2014 14:39 uur, laatst gewijzigd op 24 februari 2014 14:42 uur

MuBo bij Dommelland Live

MuBo bij Dommelland Live

Op de foto: Minister Jet Bussemaker (links) bezocht vorige week maandag SintLucas. Bij Dommelland Live wordt aandacht besteed aan de creatieve mbo-school. (Foto: Albert Stolwijk).

In de uizending van Dommelland Live wordt dinsdag 25 februari aandacht besteed aan de Lokaal Educatieve Agenda, SintLucas, het evenement Colours in De Rots en de opening van museum MuBo.

Cultuurbox, Brede Scholen Boxtel, Drames.nl en Humanitas organiseren een inspiratieavond op woensdag 26 februari voor pedagogische medewerkers van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. In de uitzending van Dommelland wordt een voorproefje gegeven van de plannen. Minister Jet Bussemaker bracht vorige week een bezoek aan mbo-school SintLucas waarbij de boodschap 'Stel vakmanschap meer centraal' naar voren kwam. Dommelland heeft Daan Harmeling, Tommy van Doorn en Detlef Zwaneveld aan tafel. Dit trio volgt momenteel een opleiding voor een bijzonder ambacht.

Max Adriaansen is ook te gast. Hij organiseert zondag 2 maart tijdens carnaval het evenement Colours in De Rots voor 14 tot 18-jarigen. Tenslotte wordt ook aandacht besteed aan MuBo, het museum in Boxtel dat zondag 16 maart de deuren opent. Voorzitter en oud-burgemeester van Boxtel Jan van Homelen en Hanneke Ketelaars, lid van de organisatie, zijn te gast bij Dommelland Live.

De presentatie van Dommelland Live is in handen van Joleen van Rooij. De uitzending is te volgen op kanaal 47 van Ziggo digitaal en analoog 22+ (480,00 MHz).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Huidtherapie Geerts advies Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Beleef Boxtel