RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:32:49    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 23 augustus 2014 15:00 uur, laatst gewijzigd op 23 augustus 2014 15:00 uur

Motorrijder vlucht en verwondt vrouw

Motorrijder vlucht en verwondt vrouw

De politie heeft vrijdagmiddag kort na twee uur een 28-jarige motorrijder uit Boxtel aangehouden die kort daarvoor in de Rechterstraat een vrouw had aangereden. Dat deed hij toen hij er bij een controle vandoor wilde gaan.

De man werd door een opsporingsambtenaar van de gemeente Boxtel staande gehouden omdat hij in een straat reed waar dat niet was toegestaan. ,,Hij was het daar kennelijk niet mee eens en maakte een hoop stampij”, aldus een woordvoerder van de politie. ,,Na een korte discussie ging hij er vandoor. In zijn vlucht reed hij echter tegen de benen van een voorbijgangster aan waardoor hij ten val kwam.”

De man wilde er volgens de politie opnieuw vandoor gaan, maar de ambtenaar wist hem uiteindelijk samen met enkele hulpvaardige passanten vast te houden. Hij kon vervolgens door gealarmeerde politiemensen worden aangehouden. De Boxtelaar werd overgebracht naar het politiebureau, waar bleek dat hij nog voor zo'n 770 euro aan boetes open had staan. Verder was zijn motor niet verzekerd en was hij niet in het bezit van een rijbewijs.

De motorrijder is ingesloten voor verhoor. De aangereden vrouw werd ter plekke door ambulancepersoneel aan haar verwondingen behandeld.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel SNS Bank Olieenzo Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Geerts advies Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht