14:31:06    vrijdag, 07 augustus 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 02 augustus 2011 18:00 uur, laatst gewijzigd op 03 augustus 2011 11:27 uur

Motorrijder onderuit op Kasteren

Motorrijder onderuit op Kasteren

Op de foto: Een motorrijder schoof na een valpartij onder de heg langs de Kasterensestraat. (Foto: Gerard Schalkx).

Rond tien over vijf is dinsdagmiddag een 40-jarige motorrijder uit Liempde onderuit gegaan op de Kasterensestraat in zijn woonplaats. Dat gebeurde na een botsing met een witte bestelauto waarvan de 21-jarige bestuurder uit Sint-Oedenrode doorreed. De motorrijder is met meerdere botbreuken naar het ziekenhuis gebracht.

Beide voertuigen botsten in een flauwe bocht omdat de automobilist de bocht te ruim nam. Voordat de hulpdiensten arriveerden hadden omwonenden de motor al van het slachtoffer getild. Volgens een ooggetuige is de motorrijder na de klap door de lucht gevlogen.

De chauffeur van de bestelauto zei later zó geschrokken te zijn dat hij doorreed. Eenmaal thuis belde hij de politie en waarschuwde dat er een ambulance moest komen. De inwoner van Sint-Oedenrode is door de politie aangehouden in zijn woning. Hem wordt onder meer verweten de plaats van het ongeval te hebben verlaten met achterlating van het slachtoffer in hulpeloze toestand. Zijn voertuig is voor onderzoek in beslag genomen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Huidtherapie Doornmalen electro Podium Boxtel TopSlank EmielTechniek Toverboom Elan Bikes support Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Geerts advies buisman optiek Filipe