00:19:54    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Maandag, 12 december 2011 13:42 uur, laatst gewijzigd op 12 december 2011 13:44 uur

Monumentenschildje siert voorgevel gemeentehuis

Monumentenschildje siert voorgevel gemeentehuis

Op de foto: Burgemeester Frank van Beers schroeft het eerste monumentenschildje tegen de voorgevel van het gemeentehuis. (Foto: Peter de Koning).

Burgemeester Frank van Beers heeft maandag het eerste Boxtelse monumentenschildje aan de gevel van het gemeentehuis bevestigd. In totaal 167 gemeentelijke monumenten komen in aanmerking voor zo'n schildje, dat werd ontworpen door voormalig SintLucas-student Michel de Laat uit Drunen.

Alle eigenaren van monumenten komen in aanmerking voor een schildje en worden door de gemeente Boxtel en de monumentencommissie uitgenodigd om zo'n gratis kleinood naast de voordeur op te hangen. Burgemeester Van Beers schroefde het eerste exemplaar tegen de voorgevel van het gemeentehuis, dat in 1936 werd geopend en precies 75 jaar bestaat.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 15 december.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Olieenzo Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Elan Bikes support Filipe Toverboom