17:56:58    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 25 januari 2014 16:15 uur, laatst gewijzigd op 27 januari 2014 16:32 uur

Mona Keijzer wandelt in centrum

Mona Keijzer wandelt in centrum

Op de foto: Mona Keijzer (midden) deelde samen met Hélène van As (links) en Bernadette Hoogakker (rechts) appels uit aan voorbijgangers in het Boxtelse centrum. (Foto: Peter de Koning).

Tweede Kamerlid Mona Keijzer (CDA) maakte zaterdagmiddag een wandeling door het centrum van Boxtel samen met lokale kandidaat-raadsleden. Ze ging in gesprek met het winkelend publiek en deelde appels uit.

Voorafgaand aan de wandeling gaf Keijzer in café Becoloth een korte lezing over de veranderingen in de zorg. Hierbij kwamen met name de Wet maatschappelijke ondersteuning en ouderenzorg aan de orde. ,,Voor de lokale overheden komen er veel veranderingen, ze krijgen meer verantwoordelijkheden", vertelde Keijzer. ,,Als CDA proberen we te zorgen dat zorgvragers centraal blijven staan."

Samen met een grote vertegenwoordiging van CDA Boxtel-Liempde ging het Tweede Kamerlid de straat op om in contact te komen met de Boxtelaren. ,,Dat vind ik leuker dan een lezing geven in een zaaltje", zei Keijzer lachend. ,,Al moet ik zeggen dat jullie in Boxtel wel heel gezellige cafés hebben." De appels die werden uitgedeeld vonden gretig aftrek. ,,Of ik op het CDA ga stemmen, weet ik nog niet. Maar dit is in ieder geval een smakelijk begin van de verkiezingscampagne", aldus een Boxtelaar.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro TopSlank EmielTechniek Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Filipe Geerts advies Olieenzo Elan Bikes support Remax-optimus