RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:40:33    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 22 februari 2013 13:43 uur, laatst gewijzigd op 22 februari 2013 13:57 uur

Moeilijk kiezen: Ad of Roy

Moeilijk kiezen: Ad of Roy

Op de foto: Presentatrice Nicolette Kluijver (midden) presenteert de twee Liempdse vrijgezellen Ad Schelle (links) en Roy Peijnenburg aan de stadse dames. (Foto: Albert Stolwijk).

Er was vrijdag een hoop volk op de been rondom de kiosk in Liempde. Daar arriveerde ’s ochtends de bus met dertien stadse dames. Zij zijn het hele weekeinde in Liempde te vinden, omdat ze voor het televisieprogramma ’Stop in the name of love’ gaan daten met twee geselecteerde vrijgezelle mannen uit het dorp: Ad Schelle en Roy Peijnenburg.

Het programma ‘Stop in the name of love’ van BNN reist de komende weken naar allerlei plekken in Nederland om vijftien stadse dames te laten daten met vrijgezelle mannen van het platteland. Als de dames een jongen nog beter willen leren kennen, blijven ze in het dorp achter. Vorige week vonden de eerste afspraakjes plaats in het Zuid-Hollandse Noordeloos en daar zijn twee vrouwen achtergebleven.

Van de dertien dames kozen er vrijdagochtend zes voor een speeddate met Ad Schelle en zeven voor een korte kennismaking met Roy Peijnenburg. De komende dagen worden allerlei Liempdse locaties bezocht door de dames en de twee vrijgezellen. Zondagochtend wordt duidelijk of er vrouwen achterblijven in Liempde of dat ze hun liefdesgeluk in een ander dorp gaan beproeven...


Op de foto: De dertien stadse meiden komen voor een paar dagen naar Liempde om daar te daten met twee vrijgezelle mannen. (Foto: Albert Stolwijk).

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Gemeente Boxtel Olieenzo Proef Culinair