06:52:18    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 07 oktober 2013 12:42 uur, laatst gewijzigd op 12 oktober 2013 08:37 uur

Modelvliegtuigclub viert jubileum

Modelvliegtuigclub viert jubileum

Op de foto: De Modelvliegtuigclub Boxtel viert het vijftigjarig bestaan op 12 en 13 oktober met een spectaculair jubileumevenement. (Foto: Modelvliegtuigclub Boxtel).

Modelvliegtuigclub Boxtel (MVC) viert zaterdag 12 en zondag 13 oktober het vijftigjarig jubileum met een spectaculair evenement in sporthal De Dommel. Op het programma staan het Nederlands kampioenschap indoor-precisiekunstvlucht met modelvliegtuigen, een tentoonstelling en een receptie.

De modelvliegtuigclub houdt na het succes van de vliegshow in juni het tweede en laatste jubileumevenement. In de sporthal zijn tijdens de Nederlandse titelstrijd de beste indoorvliegers van Nederland te bewonderen. Zaterdag staan de trainingen op het programma en zondag de wedstrijden. Er wordt gevlogen in de klassen beginners, gevorderden, internationale klasse en op muziek.

De leden van de Boxtelse vereniging tonen tijdens het evenement in een tentoonstelling met welke toestellen ze vliegen. Het bestuur houdt zaterdag van 15.00 tot 17.00 uur voor alle belangstellenden een receptie, waarbij met foto's wordt stilgestaan bij vijftig modelvliegen in Boxtel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Filipe Huidtherapie TopSlank Podium Boxtel EmielTechniek buisman optiek Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Elan Bikes support Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Olieenzo Doornmalen electro