16:18:40    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 09 juli 2014 16:36 uur, laatst gewijzigd op 10 juli 2014 09:33 uur

MoESCHtuin valt in de prijzen

MoESCHtuin valt in de prijzen

Op de foto: De winnende foto's in de MoeESCHtuin zijn gemaakt door ‘huisfotograaf’ Isabel Erkemeij.

De initiatiefnemers van de MoESCHtuin aan de Witvensedijk in Esch behoren tot de winnaars van de Groen Dichterbij-fotowedstrijd die eerder dit jaar werd uitgeschreven. Met de wedstrijd ’Vier de zomer met Groen Dichterbij’ werden in heel Nederland buurtinitiatieven ondersteund. De MoESCHtuin eindigde in de stemmenronde op de negende plaats.

In totaal tien buurtprojecten hebben op basis van de meeste stemmen een prijs gewonnen. Bovendien werden tien foto’s uitgekozen door de Groen Dichterbij-jury, die sinds deze week allemaal te zien zijn op de website van deze organisatie.

De tien winnaars van de publieksprijs ontvangen elk 1.000 euro, hun foto wordt bovendien afgedrukt als tuinposter. Winnaars van de juryprijs worden beloond met een bijdrage van 500 euro voor hun buurtproject. Er zijn 141 foto’s ingestuurd, ruim 13.000 stemmen werden uitgebracht.

De ingezonden foto’s zijn nog de hele maand juli te bekijken op www.groendichterbij.nl/fotowedstrijd. Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 10 juli.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Geerts advies EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Toverboom Olieenzo Huidtherapie buisman optiek Doornmalen electro Filipe Beleef Boxtel