RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:06:07    maandag, 18 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 28 november 2014 11:40 uur, laatst gewijzigd op 28 november 2014 11:44 uur

Mix Market in Boxtel van start

Mix Market in Boxtel van start

,,Dit initiatief bevat een aantal heel belangrijke kenmerken: er is betrokkenheid van lokale ondernemers en zorgt voor toeloop en sfeer in het centrum", zei centrummanager Jef van Stratum vrijdag tijdens de opening van Mix Market. Ondernemers Monique van Rijt, Bas Doms en Marc Schoenmakers namen het initiatief voor deze Boxtelse markthal: in het pand van Arjen Witteveen aan de Rechterstraat 26 vestigen zich tien dagen lang verschillende ondernemers.

Centrummanager en burgemeester Mark Buijs openden de Mix Market en werden omringd door de zestien ondernemers die op vrijdag spullen verkochten. De opening trok veel bekijks en het winkelend publiek struinde vrijdag langs de tafels waarop allerlei producten stonden uitgestald. Vogeltaartjes, armbanden, sjaals, kookketels, stijltangen, make-up: er is voor ieder wat wils te koop.

Wendy Ossenblok, eigenaresse van Trendy Wear, is tien dagen lang aanwezig in de Rechterstraat en verkoopt mannenkleding. ,,Sinds een jaar heb ik een webshop en we werden door de initiatiefnemers benaderd om mee te doen aan de Mix Market. Het is een droom om een eigen winkel te beginnen. Op deze manier kan ik uittesten of het iets voor me is."

De Mix Market aan de Rechterstraat 26 is geopend op vrijdag 28 en zaterdag 29 november, vrijdag 5 en zaterdag 6 december, vrijdag 12, zaterdag 13, zondag 14, vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 december. Op vrijdagen zijn bezoekers welkom van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag kunnen mensen terecht van 10.00 tot 17.00 uur en op koopzondagen van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Mix Market Boxtel. (Foto: Annelieke van der Linden).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel SNS Bank