RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
03:48:49    zaterdag, 17 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 26 december 2012 20:45 uur, laatst gewijzigd op 27 december 2012 17:36 uur

Mishandeling op kerstavond

Mishandeling op kerstavond

UPDATE 2 - Een Boxtelaar (34) en zijn tien jaar jongere vriendin zijn even voor middernacht op kerstavond door een groep jongeren mishandeld op de hoek Rechterstraat-Fellenoord. Inmiddels zijn zeven verdachten van 18 en 19 jaar oud aangehouden; allen zitten vast voor verhoor.

Het mishandelde koppel reed op de fiets en de vrouw werd klemgereden door een groepje jongeren, ook op de fiets. De vrouw maakte opmerkingen, die ze moest bekopen met een klap in haar gezicht. Ze kreeg opnieuw klappen toen ze probeerde haar vriend te ontzetten die door de groep werd geschopt.

Voordat de jongeren zich uit de voeten maakten, vernielden ze de fietsen van het paar. Met kneuzingen aan haar polsen, kaak, oogkas en borstbeen moest de vrouw zich laten behandelen in het ziekenhuis. Ze heeft aangifte gedaan mishandeling en vernieling van haar fiets en bril.

Mede aan de hand van ooggetuigen en verder onderzoek konden woensdag, Tweede Kerstdag, vijf verdachten woensdag worden aangehouden. Donderdagmiddag meldden zich op het politiebureau nóg twee verdachten uit eigen beweging.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Olieenzo Geerts advies Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Natasja fashion Kindertuin Zwanenberg adviesgroep Tiga Toverboom Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Koppelmans Doornmalen electro SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie 040Fit Gemeente Boxtel