RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:29:51    zondag, 18 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 23 juli 2014 11:09 uur, laatst gewijzigd op 23 juli 2014 11:13 uur

Minuut stilte in raadzaal Boxtel

Minuut stilte in raadzaal Boxtel

Op de foto: Net als bij de ingang van het gemeentehuis aan de Markt, hangt ook bij raadzaal aan de Dr. Van Helvoortstraat de vlag halfstok. (Foto: Henk van Weert).

In de Boxtelse raadzaal wordt woensdag 23 juli één minuut stilte in acht genomen door het college van B. en W., ambtenaren en burgers die daarbij willen zijn. Dat gebeurt na 16.00 uur, op het moment dat op Eindhoven Airport de militaire vliegtuigen zijn geland met daarin de stoffelijke resten van de slachtoffers die om het leven kwamen bij de vliegramp in Oekraïne.

De live televisieregistratie van de aankomst van de eerste lichamen van de 193 Nederlandse slachtoffers in Eindhoven is in de Boxtelse raadzaal en het onderliggende werkcafé te volgen op beeldschermen. Het gemeentehuis is daarvoor vanaf 15.30 uur toegankelijk voor inwoners die willen aansluiten om gezamenlijk invulling te geven aan de dag van nationale rouw.

De gemeente heeft de plaatselijke kerkbesturen gevraagd om vijf minuten voor aankomst van de vliegtuigen de doodsklokken te luiden. Ook elders in het land zal dat gebeuren.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Beleef Boxtel TopSlank Geerts advies 040Fit Huidtherapie Rijschool Dolman Modecentrum Frans Theelen Koppelmans Zwanenberg adviesgroep Toverboom Kindertuin Natasja fashion SNS Bank Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel