03:55:48    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 16 september 2014 06:53 uur, laatst gewijzigd op 16 september 2014 06:55 uur

Minister draagt Boxtelse hoed

Minister draagt Boxtelse hoed

Op de foto: Sarah Webb (rechts) ontwierp de hoed die minister Jet Bussemaker op Prinsjesdag in Den Haag draagt. Merel Schetselaar tekende voor onder meer de halsketting. (Foto: Peter de Koning).

Minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen draagt een ’Boxtelse’ hoed als koning Willem-Alexander op Prinsjesdag, dinsdag 15 september, de troonrede voorleest in de Ridderzaal. Net als haar halsketting werd deze ontworpen door een tweedejaarsstudent van mbo-vakschool SintLucas.

Sarah Webb ontwierp de hoed die de minister bij de opening van het parlementaire jaar in Den Haag maakt, Merel Schetselaar tekende naast de halsketting ook voor een broche en armband. Het ontwerpen en produceren van de complete outfit deed SintLucas in samenwerking met Summa Fashion in Eindhoven, eveneens een middelbare beroepsopleiding. Twee Eindhovense studenten ontwierpen de japon en het jasje.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Doornmalen electro Geerts advies Olieenzo Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht