23:51:50    dinsdag, 07 april 2020
brabants centrum logo
Maandag, 26 december 2011 16:42 uur, laatst gewijzigd op 26 december 2011 16:44 uur

Minder animo voor kerst-in

Minder animo voor kerst-in

Op de foto: In andere jaren vonden circa honderd bezoekers de Boxtelse kerst-in. Nu waren dat er nog niet de helft. Desondanks was het erg gezellig in De Walnoot. (Foto: Peter de Koning).

De 21e editie van de kerst-in trok minder bezoekers dan voorgaande jaren. Op de nieuwe locatie, gemeenschapshuis De Walnoot, brachten ruim veertig ouderen de middag op Tweede Kerstdag door met kaarten en keuvelen.

Door de verbouwing van het Ursulaklooster vindt de kerst-in plaats in De Walnoot. Bovendien wordt het evenement voor het eerst niet georganiseerd onder de vlag van welzijnsinstelling Delta Boxtel/De Twern. Of dat allemaal de oorzaak is van de mindere animo, is volgens medeorganisator Hendrie Bertens moeilijk te zeggen. ,,Maar dat de bijeenkomst in een behoefte voorziet staat vast."

De gezelligheidsbijeenkomst, muzikaal opgeluisterd door organist Wil van den Broek, wordt afgesloten met een kerstdiner dat wordt geserveerd door meesterkok Jan van de Ven. Hiervoor hebben zich 29 deelnemers aangemeld.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht TopSlank Doornmalen electro Beleef Boxtel Remax-optimus Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Geerts advies Filipe Toverboom buisman optiek Podium Boxtel Elan Bikes support EmielTechniek Meubelmakerijdenberg