21:09:12    zondag, 18 augustus 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 26 januari 2013 17:49 uur, laatst gewijzigd op 27 januari 2013 10:33 uur

Milja Praagman signeert in Boxtel

Milja Praagman signeert in Boxtel

Op de foto: Milja Praagman signeert haar succesvolle prentenboek 'Nog 100 nachtjes slapen' in boekhandel Elckerlijc. (Foto: Gerard Schalkx).

De Boxtelse auteur en illustratrice Milja Praagman was zaterdagmiddag te gast in de bibliotheek aan de Burgakker en boekhandel Elckerlijc in Boxtel. Peuters konden in beide locaties komen luisteren naar het verhaal van Dorus, die niet kan wachten tot ze jarig is. Het Prentenboek van het Jaar 2013 ’Nog 100 nachtjes slapen’ van Praagman was te koop en werd door haar gesigneerd.

De kinderen mochten in de bieb ook naar de dvd van ’Nog 100 nachtjes slapen’ kijken en kregen een beker drinken en een lekker spekje. Ook konden ze een mooie tekening van Dorus inkleuren. Zo werd het een supergezellige middag in de bibliotheek. En de peuters die nog geen genoeg hadden van Praagman, konden na afloop in haar kielzog naar boekhandel Elckerlijc wandelen. De schrijfster nam ook daar alle tijd voor de aanwezige bezoekers en signeerde vele exemplaren van haar winnende prentenboek.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Proef Culinair Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Geerts advies Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro