08:06:07    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 18 oktober 2013 14:04 uur

Milieufilosoof naar 'Elckerlijc'

Professor Koo van der Wal verzorgt donderdag 24 oktober een lezing in boekhandel Elckerlijc aan de Markt in Boxtel. Van der Wal, bekend van zijn rol in de Boxtelse natuurdocumentaire ’Een nieuw verhaal op de aarde’ van David Andreae, zal spreken over natuurfilosofie.

Van der Wal spreekt in de film over een nieuwe visie op de natuur als voorwaarde voor een duurzame wereld. De oplossing van het milieuprobleem moet in zijn ogen komen van een andere mentaliteit, een andere houding ten opzichte van de natuur, zoals in de moderne wetenschap zichtbaar wordt. Hij heeft gepubliceerd op het gebied van de ethiek, rechts- en politieke filosofie en milieufilosofie. Zijn meest recente boek gaat over de natuurfilosofie.

De lezing in Elckerlijc wordt mede georganiseerd door de protestantse gemeente in Boxtel. Kaarten kosten vier euro en zijn bij de boekhandel aan de Markt verkrijgbaar, alsmede na afloop van de diensten in de protestantse kerk en bij Margré Schoondermark, telefoon (0411) 67 85 65.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Toverboom buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Remax-optimus Podium Boxtel EmielTechniek TopSlank Alfa Filipe Beleef Boxtel Elan Bikes support Geerts advies Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro