01:18:58    vrijdag, 03 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 21 december 2013 20:04 uur, laatst gewijzigd op 21 december 2013 20:05 uur

'Mijn gloriedagen zijn echt voorbij'

\'Mijn gloriedagen zijn echt voorbij\'

Op de foto: André Ooijer deelt handtekeningen uit na afloop van de wedstrijd tegen RKSV Boxtel. (Foto: Albert Stolwijk).

De spelers van Legendary PSV die zaterdag het veld van RKSV Boxtel betraden, zijn voor de huidige jonge voetbalfans grotendeels onbekenden. Populair blijven de voetballers echter nog steeds, zo bleek na de wedstrijd. Een handtekening van een oud-prof bleek bij de kinderen erg in trek…

Na afloop van de wedstrijd tussen RKSV Boxtel en Legendary PSV ging een twintigtal voetbalfans enthousiast het veld op. Want er moesten handtekeningen verzameld worden. Gewapend met ballen, t-shirts en notitieblokjes bestormden de jongens het veld. André Ooijer was maar wat graag bereid om zijn handtekening te zetten. ,,Natuurlijk mag dat, ik vind het zelfs leuk”, vertelde de voetballer. De jonge fan had nog wel een vraag: ,,Wie ben jij eigenlijk?” Ooijer kon dit wel waarderen: ,,Mijn gloriedagen zijn duidelijk voorbij”, zei hij lachend.

Na het douchen en omkleden genoten de PSV’ers in de kantine van een welverdiend biertje. De derde helft is voor de voormalige professionals erg belangrijk, zo vertelde Stan Valckx. ,,De wedstrijd was leuk, de uitslag iets minder. We bereiden ons eigenlijk ook pas voor in de kleedkamer en trainen nooit. Tegen een ploeg als RKSV Boxtel merk je dat zij wél fit zijn. Wij staan te weinig op veld”, legde hij uit. ,,We genieten wel van zulke wedstrijden en proberen er op het veld een feestje van te maken. En dat biertje achteraf smaakt altijd erg goed…”

De spelers van RKSV Boxtel keken met plezier terug op de wedstrijd. ,,Het was leuk om tegen de PSV’ers te voetballen”vond Andreo Popovic. ,,Mijn favoriete speler? Luc Nilis. Daar hadden we minder moeite mee dan verwacht…” Ook keeper Raymon Strik voetbalde met plezier. ,,Die twee goals zijn natuurlijk jammer, maar die werden dan ook keihard ingeschoten. Ik heb ervan genoten om tegen mijn jeugdhelden te kunnen spelen.”

 

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Remax-optimus Podium Boxtel Alfa Meubelmakerijdenberg EmielTechniek TopSlank Huidtherapie Olieenzo buisman optiek Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen