15:09:18    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 10 december 2013 20:33 uur, laatst gewijzigd op 11 december 2013 14:23 uur

Mighty Mike sponsort RKSV Boxtel

Mighty Mike sponsort RKSV Boxtel

Op de foto: Aanvoerder Stefan Mestrum (links) van Boxtel 6 en Marco Voets (technische commissie & ILT) tonen met darter Michael van Gerwen de nieuwe voetbalshirts. (Foto: Peter de Koning).

Op de plek waar hij tot aan de D-pupillen zelf het rood en wit om de schouders droeg, overhandigde de succesvolle darter Michael van Gerwen dinsdagavond als sponsor symbolisch het eerste voetbalshirt aan zijn vroegere voetbalmaat en voormalige buurjongen Stefan Mestrum. Het hele zesde seniorenteam van RKSV Boxtel loopt vanaf nu met het monogram van 'Mighty Mike' op de rug…

Een week voordat hij in Engeland strijdt om het wereldkampioenschap darts, maakte Michael van Gerwen zijn opwachting in sportkantine Den Oosthoek. Het werd een hartelijk weerzien met tal van oude bekenden. ,,Ik heb een fantastisch jaar achter de rug met mooie successen. Als het met mij goed gaat, mogen ook anderen daarvan profiteren”, gaf Van Gerwen als reden om de Boxtelse voetbalclub financieel te ondersteunen.

Niet alleen het zesde elftal draagt voortaan de naam van de darter. Ook de jeugdtalenten die op vrijdagavond worden getraind door selectiespelers (de zogeheten individuele linie-training) ontvangen een shirt met het logo van Van Gerwen.

De geboren Boxtelaar betrok eerder dit jaar een woning in Vlijmen waar hij ging samenwonen met vriendin Daphne. In de ’BOC’-kantine vertelde Van Gerwen dat hij binnen nu en enkele maanden weer in het verspreidingsgebied van Brabants Centrum komt wonen. Hij heeft een huis gekocht in Gemonde. Niet uit heimwee overigens. ,,Nee, het kwam toevallig op ons pad en het is een prachtige woning die helemaal naar de onze zin is.”

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Alfa EmielTechniek Geerts advies Remax-optimus TopSlank Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Beleef Boxtel Filipe Huidtherapie Olieenzo Toverboom Geld en Makelaardij