RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:06:47    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 10 december 2013 20:33 uur, laatst gewijzigd op 11 december 2013 14:23 uur

Mighty Mike sponsort RKSV Boxtel

Mighty Mike sponsort RKSV Boxtel

Op de foto: Aanvoerder Stefan Mestrum (links) van Boxtel 6 en Marco Voets (technische commissie & ILT) tonen met darter Michael van Gerwen de nieuwe voetbalshirts. (Foto: Peter de Koning).

Op de plek waar hij tot aan de D-pupillen zelf het rood en wit om de schouders droeg, overhandigde de succesvolle darter Michael van Gerwen dinsdagavond als sponsor symbolisch het eerste voetbalshirt aan zijn vroegere voetbalmaat en voormalige buurjongen Stefan Mestrum. Het hele zesde seniorenteam van RKSV Boxtel loopt vanaf nu met het monogram van 'Mighty Mike' op de rug…

Een week voordat hij in Engeland strijdt om het wereldkampioenschap darts, maakte Michael van Gerwen zijn opwachting in sportkantine Den Oosthoek. Het werd een hartelijk weerzien met tal van oude bekenden. ,,Ik heb een fantastisch jaar achter de rug met mooie successen. Als het met mij goed gaat, mogen ook anderen daarvan profiteren”, gaf Van Gerwen als reden om de Boxtelse voetbalclub financieel te ondersteunen.

Niet alleen het zesde elftal draagt voortaan de naam van de darter. Ook de jeugdtalenten die op vrijdagavond worden getraind door selectiespelers (de zogeheten individuele linie-training) ontvangen een shirt met het logo van Van Gerwen.

De geboren Boxtelaar betrok eerder dit jaar een woning in Vlijmen waar hij ging samenwonen met vriendin Daphne. In de ’BOC’-kantine vertelde Van Gerwen dat hij binnen nu en enkele maanden weer in het verspreidingsgebied van Brabants Centrum komt wonen. Hij heeft een huis gekocht in Gemonde. Niet uit heimwee overigens. ,,Nee, het kwam toevallig op ons pad en het is een prachtige woning die helemaal naar de onze zin is.”

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Proef Culinair SNS Bank Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Huidtherapie