14:33:24    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 25 september 2014 16:44 uur, laatst gewijzigd op 25 september 2014 16:46 uur

MiK-orkest zoekt versterking

MiK-orkest zoekt versterking

Het MiK Streekorkest is een ensemble voor strijkers en houtblazers in de regio Boxtel en Vught, dus ook voor muzikanten uit Sint-Michielsgestel, Esch, Helvoirt, Haaren en omstreken zijn van harte welkom. Het ensemble speelt bekende klassieke stukken maar ook licht klassieke stukken, musical en andere lichte muziek. Het ensemble bestaat uit een groep fijne mensen die heel enthousiast zijn.

Wij zijn op zoek naar strijkers, houtblazers (ook saxofoons) en een ervaren pianist voor begeleidingen. Het ensemble repeteert wekelijks op maandagavond van 20.15 tot 21.45 uur in de Speeldoos in Vught onder leiding van Guus van der Heijden. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend langs komen om te luisteren en/of mee te spelen. Voor meer informatie: GuusvanderHeijden@docenten.mikweb.nl , www.mikweb.nl of bel rechtstreeks naar Guus van der Heijden 06-21 87 60 33.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Huidtherapie Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Gemeente Boxtel