RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
19:15:49    zondag, 20 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 19 mei 2014 13:55 uur, laatst gewijzigd op 19 mei 2014 13:56 uur

MiK in Beeld valt in de smaak

MiK in Beeld valt in de smaak

Op de foto: De binnenplaats van de vroegere Bracbant-Havo is uitermate geschikt voor muzikale optredens, zo bleek zaterdag op de eerste dag van MiK in Beeld. (Foto: Marc Cleutjens).

MiK Kunsteducatie nodigt tijdens de open week ’MiK in Beeld’ in Boxtel  tot en met zondag 25 mei jong en oud uit om instrumenten uit te proberen, deel te nemen aan verschillende workshops en te luisteren naar de muziekensembles en zogeheten Pop & Co-bands. ,,We willen iedereen op een laagdrempelige manier ons grote aanbod aan activiteiten tonen en laten zien, ruiken én voelen”, aldus locatieregisseur Antonio Almeida van MiK.

Tijdens MiK in Beeld hebben bezoekers de mogelijkheid om deel te nemen aan open lessen en te proeven van het aanbod. ,,We willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met onze culturele instelling en de verschillende vormen van muziekles, theater en creatieve of dansactiviteiten. Alle inwoners van Boxtel zijn welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen, te luisteren, maar vooral ook om mee te doen”, benadrukt Almeida.

,,Dat geldt zeker ook voor de ouders en de groep 55-plussers. Die zijn vaak wat terughoudend en vinden zichzelf te oud om bijvoorbeeld nog een instrument te leren bespelen, terwijl ze het eigenlijk wel heel graag willen. We willen graag stimuleren en uitdragen dat leeftijd juist helemaal geen rol speelt. Bij MiK in Boxtel hebben we sinds eind vorig jaar een keyboardgroep bestaande uit 55-plussers die één keer in de week samenspelen. Een heel geslaagd initiatief, zowel vanuit muzikaal als sociaal aspect.”

Meer weten? Kijk op www.mikweb.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Proef Culinair Huidtherapie Olieenzo SNS Bank Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen