02:22:22    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 27 september 2012 15:51 uur, laatst gewijzigd op 28 september 2012 08:56 uur

MiK Kunsteducatie behaalt KunstKeur

MiK Kunsteducatie behaalt KunstKeur

Op de foto: Wethouder Tossy de Man feliciteert Laurens Felix, directeur-bestuurder van MiK, met het behalen van de KunstKeur-certificering.

MiK Kunsteducatie heeft opnieuw het certificaat KunstKeur ontvangen. Met deze certificering kan de instelling laten zien dat de lessen en/of producten aan de gestelde eisen voldoen. KunstKeur is het landelijk erkende kwaliteitsinstituut voor de kunsteducatie en amateurkunst.

In 2007 was MiK reeds één van de eerste instellingen in Nederland die de certificering ontving. Er wordt een uitgebreide check gedaan, interviews afgenomen en de (financiële) bedrijfsplannen en procedures worden doorgenomen. ,,Het is een instrument dat je als organisatie scherp stelt", aldus Laurens Felix, directeur-bestuurder van MiK. ,,KunstKeur beoordeelt de instellingen onder andere op heldere afspraken, planmatige aanpak, bekwaam personeel en een uitdagende leeromgeving. Wat ISO is voor het bedrijfsleven, is KunstKeur voor de kunsteducatiebranche."

MiK mag tot 2016 dit officiële kwaliteitskeurmerk dragen, dan volgt de nieuwe ronde.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Doornmalen electro Olieenzo