RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:57:07    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 21 maart 2012 16:29 uur, laatst gewijzigd op 21 maart 2012 16:31 uur

Meierij-gemeenten werken samen

De gemeenten Haaren, Sint-Michielsgestel, Vught en Sint-Oedenrode gaan met elkaar, en mogelijk met meer gemeenten in de Meierij, samenwerken. Dat hebben de bestuurders van de betrokken gemeenten naar elkaar uitgesproken.

Haaren, Sint-Michielsgestel, Vught en Sint-Oedenrode werken op dit moment al op verschillende gebieden samen met omliggende gemeenten. Er is nu behoefte aan doorontwikkeling naar andere terreinen waarop zij met elkaar de krachten kunnen bundelen. ,,De omgeving van de gemeente ondergaat diverse veranderingen. Door in samenwerking met anderen in te spelen op deze ontwikkelingen kan de huidige kwaliteit van dienstverlening geborgd en verbeterd worden. De basis voor de samenwerking is het uitgangspunt dat dienstverlening zo dicht mogelijk bij de burger plaatsvindt en er sprake is van bestuurlijke autonomie”, aldus de betrokken gemeenten.

Naast de gemeenten Haaren, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode en Vught vallen ook Boxtel en Schijndel onder de Meierij. De colleges van deze gemeenten worden uitgenodigd om gezamenlijk te kijken naar mogelijkheden voor samenwerking.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Beleef Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Geld en Makelaardij