15:43:34    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 12 juli 2014 08:53 uur, laatst gewijzigd op 12 juli 2014 08:55 uur

Meer borden bij de Angelaschool

Meer borden bij de Angelaschool

Op de foto: De Angelaschool besteedt veel aandacht aan verkeersveiligheid. Eerder dit jaar werd het ANWB-project Streetwise gehouden waaraan alle leerlingen meededen. De Boxtelse politiek pleit voor meer veiligheid rond de school aan de Baroniestraat. (Foto: Marc Cle

De gemeente Boxtel gaat bekijken of het mogelijk is om extra verkeersborden te plaatsen aan de Baroniestraat. Hierop moet een waarschuwing komen voor automobilisten om goed op te letten bij de Angelaschool.

De maatregel moet leiden tot een verbetering van de verkeersveiligheid rond de basisschool in de wijk Breukelen. Verschillende politieke partijen riepen dinsdag tijdens de gemeenteraadsvergadering op tot betere verkeersmaatregelen rond de Angelaschool. Er zijn plannen om van de Prins Bernhardstraat – waar de school ook aan gelegen is – een tweerichtingsweg te maken. De gemeenteraadsfracties vrezen dat er dan nog meer overlast ontstaat.

Wethouder Herman van Wanrooij zegde toe zowel de tweerichtingsweg als het plaatsen van verkeersborden te gaan onderzoeken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Podium Boxtel Olieenzo Doornmalen electro Geld en Makelaardij Remax-optimus Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht TopSlank Filipe Huidtherapie Meubelmakerijdenberg