RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:19:53    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 18 november 2013 15:41 uur, laatst gewijzigd op 20 november 2013 09:29 uur

Meepraten over 'Panta Rhei'

Meepraten over \'Panta Rhei\'

Op de foto: Voorlopige impressie van de toekomstige woningen in het plan Panta Rhei, die worden gerealiseerd in een traditionele architectuur. (Illustratie: Bouwfonds Zuid).

Voor starters en doorstromers op de woningmarkt worden vanaf eind 2014 dertig grondgebonden woningen gebouwd in het centrum van Boxtel. Belangstellenden mogen zelf meedenken over de indeling en het afwerkingsniveau van de koophuizen in nieuwbouwplan Panta Rhei op de hoek van de Jan Kruijsenstraat en Molenstraat.

De Boxtelse welstandscommissie kon zich onlangs in hoofdlijnen vinden in het het ontwerp van Bouwfonds. De projectontwikkelaar presenteert donderdagavond 21 november het nieuwbouwplan tijdens een informatieavond voor belangstellenden in grand café Rembrandt. Hoewel de te bouwen woningblokken van Panta Rhei inmiddels vastomlijnd zijn, kunnen qua indeling nog aanpassingen worden doorgevoerd. De prijzen lopen uiteen van 180.000 tot 235.000 euro.

Begin volgend jaar start een wijzigingsprocedure voor het bestemmingsplan en tegelijk wordt ook een vergunningsaanvraag opgestart, meldt Bouwfonds. Eind volgend jaar moet de schop de grond in gaan zodat na de zomervakantie van 2015 de oplevering mogelijk moet zijn.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Olieenzo SNS Bank Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding