10:59:51    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 18 november 2013 15:41 uur, laatst gewijzigd op 20 november 2013 09:29 uur

Meepraten over 'Panta Rhei'

Meepraten over \'Panta Rhei\'

Op de foto: Voorlopige impressie van de toekomstige woningen in het plan Panta Rhei, die worden gerealiseerd in een traditionele architectuur. (Illustratie: Bouwfonds Zuid).

Voor starters en doorstromers op de woningmarkt worden vanaf eind 2014 dertig grondgebonden woningen gebouwd in het centrum van Boxtel. Belangstellenden mogen zelf meedenken over de indeling en het afwerkingsniveau van de koophuizen in nieuwbouwplan Panta Rhei op de hoek van de Jan Kruijsenstraat en Molenstraat.

De Boxtelse welstandscommissie kon zich onlangs in hoofdlijnen vinden in het het ontwerp van Bouwfonds. De projectontwikkelaar presenteert donderdagavond 21 november het nieuwbouwplan tijdens een informatieavond voor belangstellenden in grand café Rembrandt. Hoewel de te bouwen woningblokken van Panta Rhei inmiddels vastomlijnd zijn, kunnen qua indeling nog aanpassingen worden doorgevoerd. De prijzen lopen uiteen van 180.000 tot 235.000 euro.

Begin volgend jaar start een wijzigingsprocedure voor het bestemmingsplan en tegelijk wordt ook een vergunningsaanvraag opgestart, meldt Bouwfonds. Eind volgend jaar moet de schop de grond in gaan zodat na de zomervakantie van 2015 de oplevering mogelijk moet zijn.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Huidtherapie Olieenzo Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen