RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:19:31    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 04 mei 2012 16:12 uur

Meebeslissen over winst Rabobank

De leden van Rabobank Dommel en Aa mogen mee beslissen over de winstbesteding van de bank. ,,We gebruiken de winst om ons in te zetten voor de twee gemeenten waarin Rabobank Dommel en Aa actief is: Boxtel en Sint-Michielsgestel”, stelt adviseur Clementien de Ruyter-Timmermans.

De Ruyter is bij de Rabobank-vestiging Dommel en Aa adviseur marketing, communicatie en coöperatie. ,,Met het zogeheten coöperatief dividend kan een goed idee omgezet worden in zichtbaar resultaat. Er is geld voor goede ideeën over plezierig wonen, leven en werken in de gemeenten”, geeft De Ruyter aan.

Ze vervolgt: ,,We doen een oproep aan inwoners en organisaties, want de inschrijving voor nieuwe coöperatieprojecten is weer geopend. Kijk naar de spelregels en kom met uw ideeën. Kent u een project dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Geef dit dan vóór 30 juni aan ons door via het formulier op www.rabobank.nl/dommel-en-aa.”

De leden van Rabobank Dommel en Aa kiezen de uiteindelijke winnaars, die bekend gemaakt worden tijdens de bijeenkomst ‘Het Coöperatief Initiatief’ op 30 augustus. Alle leden ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Doornmalen electro Huidtherapie Geerts advies Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Gemeente Boxtel